ICT-Portfolio

Walter Angioletti is de auteur van verschillende software-applicaties:

 • VAT : virtuele aktentas, een virtuele opbergplaats en gemeenschappelijke werkruimte voor al uw documenten en projecten.
   
 • MEER: Media Emancipatie Effect Rapportage: een software applicatie om een gender assessment uit te voeren van televisieprogramma's. Als u inzicht wil krijgen in de wijze waarop 1 of heel veel tv-programma's de beeldvorming van mannen en vrouwen verzorgen, dan kan u dat met dit instrument heel precies te weten komen.
  Bekijk de beschrijving

   
 • PAR: Program Analysis and Report, een software applicatie om inhoudsanalyses van televisieprogramma's uit te voeren, met een codeboek op maat van uw onderzoek.
   
 • ACW: authoring courseware
  E-learning is een subtiel proces voor de docent. Wie een cursus wil schrijven voor afstandsonderwijs heeft courseware nodig die het schrijfproces ondersteunt en de studenten een cursus toont, met een verhaal, illustraties, links, oefeningen, discussiesmogelijkheden op maat van de persoon en de bestudeerde tekst waarmee men aan het werk is. Cyberteaching is meer dan teksten op het net plaatsen. Met ACW kan de cursus ook aangepast worden op maat van de student: het is adaptive courseware.


Wie belangstelling heeft voor deze instrumenten kan contact opnemen met
Walter Angioletti bij
MOH.
 

 

 
 

terug naar MOH